VELKOMMEN TIL ROYAL GOLF CLUB I KØBENHAVN

News

VELKOMMEN TIL ROYAL GOLF CLUB I KØBENHAVN

Book greenfee online - Pris kr. 1.299

News

EN TOP KVALITETS MESTERSKAB BANE BESØGT AF EUROPEAN CHALLENGE TOUR TRE GANGE; 2012, 2015 OG I 2023

Royal Golf Club’s Championship Bane er den perfekte udfordring for de gode
spillere og den bedste mulighed for den øvede spiller til at forbedre sig.

Royal Golf Driving Range

For faste kunder, køb Driving Range Credits med rabat her. Betaling for enkeltsspande med Driving Range bolde direkte på dispenser
  •  

KONFERENCE FACILITETER I BETAGENDE OMGIVELSER

Konference faciliteterne hos Royal Golf Club tilbyder perfekte
omgivelser til ethvert forretningsformål. Vi tilbyder et udvalg af forskellige
serviceret mødepakker som tilpasses dine behov.

STYRK DINE CORPORATE

FORHOLD OG NETVÆRK GENNEM GOLF

Royal Golf Club tilbyder et bredt udvalg af muligheder for at kombinere golf og business. Vi afholder nogle af de mest unikke Company Days oplevelser, hvor virksomheder kan forkæle ansatte, kunder eller forretningspartnere. Vi tilbyder også Corporate Cards til virksomheder som ønsker at have adgang til banen mere sporadisk til forretningsmøder eller lignende. Sidst men ikke mindst afholder vi egen Royal Golf Erhverv med mere end 40 meget interessante virksomheder som mødes for sjov og unikke golf events 8 gange om året.

Golfens Dag

Golfens Dag, hvor City Golf Copenhagen slår dørene op og inviterer alle interesserede indenfor. Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi og få en gratis introduktion til spillet, hvor alle på tværs af alder, køn og niveau takket være det særlige handicap-system, kan spille mod hinanden og ovenikøbet i naturskønne omgivelser.

Har du lyst til at prøve udfordringen med golf, så kom til Golfens Dag søndag den 14. april 2024 i tidsrummet kl. 10.00 – 13.00.

Find dine gummisko frem tag behageligt tøj på, vi har ingen “dresscode” på dagen og du låner selvfølgelig alt det udstyr du skal bruge gratis.