STUDENT OG ELEV/LÆRLING MEDLEMSKAB KR. 779 PR. MÅNED

×

Student og Elev/Lærling medlemskab er kun muligt for studerende på CBS, DTU, KU, AAU, AU, MAU, KEA, KP, DMJX og ITU. Medlemskabet tilbydes kun til fuldtidsstuderende under 30 år.

INKLUDERET I STUDENT OG ELEV/LÆRLING MEDLEMSKABET

· UBEGRÆNSET SPIL PÅ BANEN HELE ÅRET***

· ADGANG TIL ØVELSESFACILITETER***

· ADGANG TIL OMKLÆDNINGSRUM I HØJSÆSONEN*

· 50% RABAT PÅ GÆSTE GREEN FEES**

VALGFRIE TILVALG 

Fri brug af buggy i højsæsonen (1. marts – 30. september) · Kr. 6.000 årligt.

BETINGELSER

Alle medlemskaber kan efter 5 måneders fakturering opsiges med løbende måned plus en måneds varsel. Opsigelse kan kun foregå til e-mail [email protected].

Medlemskabet flyttet automatisk til bronze medlemskab efter dimission eller hvis du ikke længere er studerende. Gyldig studiekort skal vises på forespørgsel. Den studerende er forpligtet til at informere Royal Golf Club om eksamenens afslutning, eller hvis du ikke længere er elev.

Alle medlemskaber kræver, at medlemmet spiller på et certifikat.

Brugsret på spillecertifikat for nye medlemmer (engangsudgift med 50% rabat) Kr. 1.499,50.

Hvoraf de kr. 1.250 er navneskiftegebyr, resten er DGU- og administrationsgebyr. Ovenstående er kun gældende for personer, der ikke har være medlem indenfor de sidste 8 måneder gældende for ophørsdato, normalpris kr. 10.392.

Brugsret på spillecertifikat for personer, der har været medlem af Royal Golf Club indenfor de sidste 8 måneder, gældende fra ophørsdato for medlemskabet (engangsudgift) Kr. 10.392.

*Højsæsonen er 1. marts – 30. september.

**For max. 3 personer, medlemmet skal spille med i bolden.

***Med forbehold for vejrligsdage og andre banelukninger.

STUDENT OG ELEV/LÆRLING MEDLEMSKAB KR. 779 PR. MÅNED

For mere information eller en rundvisning af vores faciliteter, kontakt os venligst på [email protected] eller på +45 60 25 10 25.