GULD MEDLEMSKAB KR. 1.292 PER MÅNED

×

INKLUDERET I GULD MEDLEMSKABET

· UBEGRÆNSET SPIL

· ADGANG TIL ØVELSES FACILITETER

· ADGANG TIL OMKLÆDNINGSRUM

· 50% RABAT PÅ GÆSTEGREENFEES

· PERSONLIG BOLD-PINKODE TIL DRIVING RANGE, VÆRDI PÅ KR. 2.400*

* Du modtager ved årsskiftet hvert år ny Bold-Pinkode med værdi på kr. 2.400 til benyttelse i indeværende år til bolde på driving rangen (Koden kan ikke byttes til kontanter, koden slettes ved udmeldelse/restance samt hvert år den 31.december). Ved indmeldelse vil beløbet deles med det antal måneder dit medlemskab udgør i indeværende år.

· ADGANG TIL VIP OMKLÆDNINGSRUM

· ADGANG TIL VIP DRIVING RANGE

· 5 LØBENDE MÅNEDERS FITNESS ADGANG/MEDLEMSKAB

VALGFRIE TILVALG 

Fri brug af buggy i buggysæsonen (1. marts – 30. september) · Kr. 4.000 årligt

BETINGELSER

Alle medlemskaber løber kalenderåret og kan opsiges inden den 30. juni hvert år. Opsigelse skal foregå på selvbetjeningsmaskinen i receptionen.

Alle medlemskaber kræver, at medlemmet spiller på et certifikat.

Brugsret på spillecertifikat for nye medlemmer (engangsudgift) Kr. 2.501.

Hvoraf de kr. 1.250 er navneskiftegebyr, resten er administrationsgebyr. Ovenstående er kun gældende for personer, der ikke har være medlem indenfor de sidste 8 måneder gældende for ophørsdato, normalpris fra 2020, kr. 6.252.

Brugsret på spillecertifikat for personer, der har været medlem af Royal Golf Club indenfor de sidste 8 måneder, gældende fra ophørsdato for medlemskabet (engangsudgift) Kr. 6.252.

GULD MEDLEMSKAB KR. 1.292 PER MÅNED

For mere information eller en rundvisning af vores faciliteter, kontakt os venligst på [email protected] eller på +45 60 25 10 25.