COMPANY DAY

×

Royal Business og Company Days

Vores forretningsdage er rettet mod de virksomheder, der ønsker at give deres kunder en særlig forkælelse. Vores personale vil tage sig af alt og servicere den gæst hele dagen.

Restaurant Royal vil tilbyde en på-banen service og sørge for at gæsterne bliver taget sig af under morgenmaden, for runden og under frokosten efter runden.

Desuden kan Royal Golf Club arrangere hotelophold for dine gæster på et af vores hotel partnerskaber.

Fakta

Deltagere: 6-100 personer

Royal Golf Club tager sig af følgende:

Matchhåndtering

Inkluderede konkurrencer

Goodie bags

Præmier

Vin og menuforslag

Og hvad der end er aftalt forinden

Eventet

Ved golf events på Royal Golf Club får du chancen for at invitere alle dine forretningsforbindelser og venner uanset deres færdighedsniveau.

De øvede golfspillere vil spille på Royal Golf mesterskabs banen, mens de mindre øvede spillere vil spille på City Golf Copenhagen, lige ved siden af mesterskabsbanen. De helt nyt golfspillere vil blive introduceret til de mange forskellige dele af golfspillet hos vores PGA-underviser. Efter introduktion deltager de i konkurrencer udviklet eksplicit for at få de nye golfspillere til at nyde deres første interaktion med det dejlige spil golf.

Alle spillere samles i det moderne klubhus på Royal Golf Club både før og efter at have spillet golf.

Team Royal

Mangfoldigheden af hvad holdet omkring Royal Golf Club kan tilbyde, gør det til det perfekte sted at være vært for sådanne arrangementer. Alle dine kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser vil være i for en ægte golf behandling uanset niveau, alder eller køn.

Vi glæder os til at byde velkommen og servicere dig og din gæst.

Kontakt 

Hvis de er interesseret, så kontakt venligst Marc Riesel vores CCO på +45 60 25 10 25 eller [email protected]

Du kan også indsende en anmodning om at blive kontaktet på knappen nedenunder